skip to Main Content

Congres de kunst van medezeggenschap

Datum03/12/2021 TijdHele dag

Medezeggenschap en het werk van de cliëntenraad: HET IS EEN KUNST! Daarom is er dit jaar weer het congres voor cliëntenraden in de gehandicaptenzorg. Met een programma vol belangrijke onderwerpen voor de cliëntenraad. Zoals de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz), die dit jaar 25 jaar bestaat! Maar er staat nog veel meer op het programma. Lees daarom gauw verderWanneer?

Vrijdag 3 december 2021

Programma

Er is zijn 2 programma’s. Bezoekers kunnen kiezen: kom je naar de congreslocatie of kijk je mee vanuit huis?* Op de volgende pagina’s staan de twee programma’s uitgelegd. * Op basis van de Corona-maatregelen in het najaar besluiten we hoeveel deelnemers op de congreslocatie aanwezig kunnen zijn. En welke regels voor deelname gelden. Uiterlijk 2 weken voor het congres informeren we de deelnemers die naar de locatie willen komen of dat mogelijk is. Het kan zijn dat bezoekers toch alleen aan het onlineprogramma kunnen deelnemen

Klik hier voor de uitgebreide uitnodiging  Programma congres 3 december 2021 

Klik hier voor de korte uitnodiging  Programma congres 3 december 2021 verkort

Voor wie?

Cliëntenraden, familieverbanden, ondersteuners, functionarissen medezeggenschap, ambtelijk secretarissen, beleidsmedewerkers en bestuurders gehandicaptenzorg. Ook anderen die zich betrokken voelen bij de medezeggenschap zijn van harte welkom.

Waar?

  • Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel: Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn. (Vanaf station Driebergen-Zeist zijn er pendelbussen)
  • Online

Kosten?

Toegang tot het congres is gratis

Meer informatie en inschrijven

Vanaf 1 oktober kun je je inschrijven. Dat kan via de link in de uitnodiging.

 

Vragen? Bel of mail KansPlus/VraagRaak.

Tel. : 030-2363744

Mail: [email protected]

Back To Top