Ga naar hoofdinhoud

Samensterkdag

Datum01/11/2024 TijdHele dag

Vrijdag 3 november bezochten ruim 500 mensen de SamenSterkdag 2023 in Zwolle. Het was een dag vol ontmoeten, in gesprek gaan, leren en gezelligheid. De dag was een groot succes, met dank aan alle betrokken bezoekers.

‘s Ochtends werden de bezoekers ontvangen bij de registratiebalie. Eerst was er tijd voor koffie of thee met wat lekkers. Daarna werd de dag op een verrassende manier geopend. Na de opening konden bezoekers kiezen uit 19 verschillende sessies. De sessies hadden te maken met één van de hoofdthema’s:

  • Samen Sterk voor een mooie toekomst
  • Samen sterk door vrijheid en eigen regie
  • Samen Sterk meedoen

Bezoekers hebben veel informatie en ervaringen met elkaar gedeeld. Er was ook een prachtige theatervoorstelling en een grote informatiemarkt. Het werd een gezellige dag voor iedereen die erbij betrokken was.

Nagenieten en terugkijken

Vanaf 16 november vind je de presentaties en verslagen van de sessies terug op de website www.samensterkdag.nl. Dat geldt ook voor foto’s die op 3 november zijn gemaakt. Op die manier kun je de SamenSterkdag nog een keer beleven.

Hoe vond jij het?

Was jij erbij? Dan horen we graag wat jij van de SamenSterkdag vond. Natuurlijk staan we open voor tips ter verbetering. Vul jij ook het evaluatieformulier in? Gebruik deze link.

Volgend jaar weer?

Ja! Ieder(in), KansPlus, LFB en het LSR organiseren komende jaren elk jaar een SamenSterkdag. Op vrijdag 1 november 2024 is de volgende. Houd deze datum alvast vrij in je agenda. Waar de dag plaatsvindt, weten we nog niet. Maar het zal in het oosten van het land zijn.

Back To Top