Ga naar hoofdinhoud

In deze coronatijden gaat alles door, maar op een andere manier. Zo ook de algemene ledenvergadering (ALV) die elke vereniging verplicht is te organiseren. De besturen hebben ervoor gekozen om deze, gezien de maatregelen rondom corona, online te laten plaatsvinden.

Binnenkort ontvangen alle (oud-BOSK)leden een e-mail om de voorkeur voor het lidmaatschap van 1 van de vier verenigingen aan te geven. Zodra dit door iedereen is aangegeven en verwerkt is in de ledenadministratie, kunnen we de leden gericht van de juiste informatie voorzien. Tot die tijd willen we iedereen de kans bieden om aanwezig te kunnen zijn bij alle ALV’s die er de komende tijd georganiseerd worden.

Hieronder volgen de data voor de 4 ALV’s:

SBH Nederland

Zaterdag 20 juni van 13.00 tot 15.00 uur online. Opgeven voor deze bijeenkomst kan door vóór 18 juni een e-mail te sturen naar [email protected] Dan ontvang je, mits je lid bent, een inlogcode voor de digitale bijeenkomst.

EMB Nederland

Dinsdag 9 juni om 20.00 uur online. Opgeven voor deze bijeenkomst kan door vóór 5 juni een mail te sturen naar [email protected] Dan ontvang je, mits je lid bent, een inlogcode voor de digitale bijeenkomst.

Schisis Nederland

Zaterdag 6 juni van 13.30 tot 15.00 uur online. Opgeven voor deze bijeenkomst kan door vóór 5 juni een mail te sturen naar [email protected] Dan ontvang je, mits je lid bent, een inlogcode voor de digitale bijeenkomst. Meer informatie vind je op de website.

CP Nederland

Op zaterdag 31 oktober zal deze vereniging haar jaarlijkse landelijke dag organiseren in Amsterdam. Op de agenda van deze dag staat ook de ALV. De leden van CP Nederland ontvangen in het najaar een uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Na opgave ontvang je tijdig de agenda, digitale stukken en de inlogcode om aan de vergadering deel te nemen. Op de agenda op de websites van de verenigingen staat de ALV aangekondigd en wordt de agenda binnenkort gedeeld.

Wij vertrouwen erop de leden hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dit uiteraard graag.

Back To Top