Ga naar hoofdinhoud

Premier Rutte heeft de laatste weken versoepelingen aangekondigd van de coronamaatregelen. Daarbij is onvoldoende rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of een chronische ziekte. En dus kan lang niet iedereen goed uit de voeten in de nieuwe ‘anderhalve meter-samenleving’.

Onderzoek

Om daar verbetering in te brengen, heeft Ieder(in) een onderzoek georganiseerd. Daarin vraagt de organisatie aan mensen met een beperking of een chronische ziekte wat de belangrijkste problemen zijn die ze op het moment ondervinden. En wat ze nodig hebben om het gewone leven weer leefbaar te maken.

Doe mee aan het onderzoek, want hoe meer mensen des te bruikbaarder de uitkomsten van het onderzoek. En die uitkomsten gebruikt Ieder(in) weer om de overheid te adviseren over aanpassing van het coronabeleid.

Deel dit bericht dus ook vooral door aan anderen in jouw netwerk! Weet je nog andere mensen die misschien aan het onderzoek mee willen doen? Dan vragen we je vriendelijk om deze mail aan hen door te sturen. Want zoals gezegd, hoe meer mensen meedoen des te beter.

Vul de de vragenlijst in

Het invullen van de vragenlijst kost tussen de 10 en 15 minuten. Jouw antwoorden worden anoniem verwerkt.

Ga naar de vragenlijst (nieuw venster).

Wil je de vragenlijst later invullen? Dat kan tot en met 31 mei.

Back To Top