Ga naar hoofdinhoud

Voor het programma Leren Werken met Data houden ik en mijn collega’s interviews over het onderwerp: data in de gehandicaptenzorg.

In dit programma willen we goed het cliënt/verwanten perspectief naar voren brengen. Tot nu toe hebben we interviews gedaan met cliënten met een licht verstandelijke beperking en cliënten met niet-aangeboren hersenletsel.

Wij zouden nu graag verwanten van cliënten willen interviewen over data in de gehandicaptenzorg en deze resultaten delen met de gehele sector via social mediakanalen en onze website. Via de toegevoegde bijlage kan je zien hoe we eerdere interviews met cliënten hebben verwerkt tot een infographic/overzicht.

Hierbij een opzet voor de oproep:

Academy het Dorp zoekt verwanten die mee willen doen aan een interview over het onderwerp: Data in de gehandicaptenzorg.

Wij voeren deze interviews uit in opdracht van het VWS om in kaart te brengen wat cliënten en verwanten belangrijk vinden als het gaat om data.

Eerder hebben we al interviews uitgevoerd met cliënten over dit onderwerp en we willen nu ook het verwantenperspectief in kaart brengen.

Weet je nog niet veel over data? Geen probleem! Wij nemen je tijdens het interview mee en geven je extra uitleg. De resultaten van de interviews delen we anoniem via onze website en sociale media kanalen zodat de gehele sector er iets aan heeft.

Praktische zaken

  • Het gaat om een éénmalig interview en het duurt ongeveer één uur lang
  • We willen de interviews in februari en maart 2024 afnemen
  • We doen de interviews het liefst in het echt maar online is ook een mogelijkheid
  • Wil je meedoen? Neem dan contact op met Christijn Winkelmolen [email protected] tel: +31 651 026 430. Geef aan dat je mee wil doen aan het interview over data en dan zal Christijn met jou de praktische zaken verder regelen.

Back To Top