Ga naar hoofdinhoud
Het congres over Veerkracht rond EMB op vrijdag 17 november in Zwolle heeft als doel: het (her)vinden en behouden van veerkracht in de dagelijkse praktijk en in beleid. Dat doen we onder andere via kenniscarrousels en workshops die interessant zijn voor ouders/verwanten, begeleiders op de werkvloer, gedragswetenschappers, paramedici, managers, beleidsmakers: voor iedereen die te maken heeft met de ondersteuning van kinderen en volwassenen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen. Op www.congresveerkrachtEMB.nl vind je alle informatie.

DelenWe willen graag zoveel mogelijk mensen bereiken die persoonlijk of professioneel te maken hebben met de ondersteuning van mensen met EMB. Wil je ons daarbij helpen, door dit bericht te delen in je netwerk? Alvast bedankt en we hopen jou ook te ontmoeten op 17 november in Zwolle!

Veerkracht: beleid en praktijkVeerkracht, iedereen heeft het. Maar niet op ieder moment evenveel. Hoe zorgen we samen voor optimale veerkracht bij de ondersteuning van mensen met zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen? Hoe kan beleid de praktijk helpen om veerkracht te behouden? Hoe kunnen ervaringsdeskundigen en zorgprofessionals in de praktijk het beleid voeden?

Je bent van harte welkom bij dit congres. Je leert van studies, nieuw ontwikkelde methodes en materialen én van elkaar. Doel: (her)vinden en behouden van veerkracht in de dagelijkse praktijk en in beleid.

Een greep uit de thema’s die aan bod komen en waar je ook zelf actief mee aan de slag gaat:

· Pijn· Dementie· Snoezelen· Inzet Technologie· Onderwijs· Groei-wijzer EMB· Participatie

Veerkracht vraagt onderhoudDe boog kan niet altijd gespannen staan. Naast het uitwisselen van ervaringen en het delen van kennis, geniet je van ontspannende en lekkere verwennerijen waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Ondermeer door Theatergroep Maranza! en Beeldtekenaar Hester van der Kwaak.

Meer informatie over het programma vind je hier: www.congresveerkrachtemb.nl

Praktische informatieWanneer: vrijdag 17 november 2023, 9.30-16.30 uurWaar: Nieuwe Buitensociëteit Zwolle (t.o. centraal station en parkeergarage)Kosten: Het congres kost 195 Euro (0%BTW). Ouders/naasten: gratis deelname.Studenten betalen 35 Euro.

Aanmelden
Back To Top