Ga naar hoofdinhoud

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport organiseert dit online congres Volwaardig leven op 24 en 25 november, met presentator en journalist Gijs Wanders als dagvoorzitter.

Wat is er de afgelopen twee jaar gebeurd? Hoe gaan we verder? Dat hoor je op het congres dat bedoeld is voor iedereen die te maken heeft met de gehandicaptenzorg: mensen met een beperking, hun familie en vrienden en de (toekomstige) zorgmedewerkers. Twee dagen vol verhalen, goede voorbeelden, resultaten en ambities om meer passende en toekomstbestendige gehandicaptenzorg te realiseren.
De kans is groot dat jij je eerder dit jaar hebt aangemeld voor het congres Volwaardig leven op 13 mei jl. Door de coronamaatregelen is dit congres uitgesteld naar 24 en 25 november aanstaande. Bovendien zal dit congres online worden gehouden.
Tijdens het congres hoor je wat we het afgelopen jaar hebben gedaan en hoe we verder gaan met de zeven projecten van Volwaardig leven: Begeleiding à la carte, talentontwikkeling, innovatie-impuls, vakmanschap, complexe zorg, cliëntondersteuning en naasten.

Het congres wordt onderverdeeld in 4 dagdelen. Jij kiest waar je bij wilt zijn en waar je aan deel neemt. Er zijn verschillende sessies, zoals lezingen met een grote groep deelnemers en interactieve sessies met een kleine groep deelnemers.

Meer informatie is te vinden op de website het congres. Daar kun je je ook aanmelden.

Back To Top