Ga naar hoofdinhoud

Alle leden van voorheen BOSK hebben deze maand een mail of brief ontvangen om aan te geven van welke vereniging(en) zij lid willen zijn. Heb jij je keuze al aan ons doorgegeven?

Vanaf 1 januari 2019 is de BOSK opgehouden te bestaan en zijn er vier nieuwe verenigingen opgericht: CP Nederland, EMB Nederland, SBH Nederland en Schisis Nederland. In 2019 was je nog automatisch lid van de vier verenigingen; tijdens de Algemene ledenvergaderingen is afgesproken dat ieder lid in 2020 de keuze maakt van welke vereniging hij/zij lid wil zijn.

Mocht je er nog niet aan toegekomen zijn: check je mail, brievenbus of geef nu meteen je voorkeur door via onderstaande link!

Ja, ik geef mijn keuze door!

Je kunt je keuze en je gegevens op een veilige manier doorgeven door naar de volgende website te gaan https://landelijkbureau-site.e-captain.nl en het online formulier in te vullen. De gegevens komen automatisch in de ledenadministratie van jouw vereniging terecht. Je kunt bij het invullen van je gegevens ook meteen de machtiging voor de automatische incasso doorgeven.

Welke vereniging kies je?

In de oude ledenadministratie stond geregistreerd voor welke aandoening dan wel beperking je lid was. In de pdf Wat kan iedere vereniging voor jou betekenen vind je informatie over alle verenigingen zodat je zelf kunt kijken welke vereniging het beste bij jou past.

Back To Top