Ga naar hoofdinhoud

In de theatervoorstelling ‘Lastige Ouders’ wordt je meegenomen in hoe het is om met een kind te leven dat voortdurende zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde en geluk kunnen zijn. ‘Lastige ouders’ is te zien op 21 januari in Roosendaal en op 25 maart in Eindhoven. De toegang is gratis.

De voorstelling is het verhaal van een moeder en een vader. Ouders van een jongen van veertien jaar, de liefste jongen ter wereld. Hij kan vreselijk goed zwemmen en kijkt recht in je ziel. Maar zijn hoofd zit zo vol herrie dat hij misschien wel altijd twee zal blijven.

Ervaringsdeskundige acteurs

Als moeder van een verstandelijk gehandicapt kind is actrice Marike van Weelden ervaringsdeskundige. Samen met theatermaker Pieter Tiddens heeft zij haar dagboeken bewerkt tot de voorstelling Lastige Ouders. Om een representatief en breed beeld te schetsen, spraken Marike en Pieter in de voorbereiding met diverse ouders en hulpverleners over hun ervaringen met gehandicapte kinderen. Deze ervaringen zijn verwerkt in het verhaal van de voorstelling.

Voorstelling bijwonen?

De voorstelling is gratis. Ga naar de website van Lastige Ouders.

Back To Top