Ga naar hoofdinhoud
Op pad in het park

EMB Nederland wil het project ‘Klein Geluk voor de mens met EMB en direct betrokkenen’ starten. Voor dit project zijn we op zoek naar VG-organisaties en vertegenwoordigers uit de doelgroep die zich aan willen sluiten bij ons project. Heb je belangstelling om mee te doen? Meld je dan voor 31 december aan bij samenwerkingspartner Social Envoy.

Subsidie aanvraag bij ZonMW

EMB Nederland heeft voor het project subsidie aangevraagd bij ZonMW en wij zijn door de eerste ronde gekomen. ZonMW heeft ons gevraagd om onze ideeën te delen met meer instanties cq. vertegenwoordigers uit de doelgroep om te kijken of zij zich wellicht aan willen sluiten. Ook Ieder(in) zal deze oproep delen. Vanuit de kant van zorgaanbieders is de belangstelling om mee te doen groot.

Eén van de doelstellingen van onze vereniging in 2021 is trachten de kwaliteit van het leven van onze EMB’ers, maar ook van hun ouders, broers, zussen en andere verwanten te verbeteren. Hun kwaliteit van leven kan vaak nog wel een duwtje in positieve zin gebruiken. Daarom past het project ‘Klein Geluk in de EMB-zorgomgeving’ goed bij onze doelstellingen. Met dit project dragen we bij aan het ‘zien van de mens met EMB als geheel’ in verbinding met zijn of haar omgeving’.

Aanmelden 

De organisatie Social Envoy ondersteunt ons bij de aanvraag. Heb je belangstelling om als vereniging ons initiatief te steunen en zo ja, wil je actief meedenken en doen in 2021? Bijvoorbeeld door deel te nemen aan sessies over wat we leren en hoe het op andere plekken toepasbaar kan zijn. Dan nemen wij begin 2021 contact op om dit samen met de vereniging concreet vorm te geven. We lezen of horen graag je reactie voor 31 december via [email protected] / 06-50568073 of [email protected] / 06-21220799.

In deze brief vind je meer informatie over de werkwijze van Social Envoy

Hier vind je de projectaanvraag over Klein Geluk in de EMB-zorgomgeving (pdf)

Back To Top