Ga naar hoofdinhoud

Maandag 3 april bereikte ons het verdrietige bericht dat oud-voorzitter van KansPlus Pouwel van de Siepkamp is overleden. Pouwel was meer dan een kwart eeuw betrokken bij de vereniging KansPlus en haar rechtsvoorganger het WOI (Werkverband van Ouder- en Familieverenigingen in Instellingen). In al die jaren heeft hij zijn kennis en inspiratie op het gebied van de gehandicaptenzorg met velen van ons gedeeld en was hij een belangrijke persoon binnen de vereniging en daarbuiten.

De laatste jaren was hij als senior beleidsadviseur nog volop actief voor KansPlus. Altijd stond het belang van de mens met een verstandelijke beperking en hun naasten centraal. Zeker in de coronatijd was hij de warme verbindende schakel tussen veel mensen en organisaties.

We zijn dankbaar voor het onbeschrijflijk vele werk dat hij heeft verricht. Niet alleen in woorden, maar ook in daden. Die kwamen uit zijn hart en het was zijn missie om op te komen voor het welzijn, het geluk en goede zorg en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten.

Wij wensen zijn gezin heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies!

Bestuur en  medewerker EMB Nederland

Back To Top