Ga naar hoofdinhoud

Slim incontinentiemateriaal meet met een sensor wanneer het materiaal bijna vol is en geeft dit via een melding op de mobiele telefoon door aan de zorgverlener. Zo kan er op tijd worden verschoond. Er zijn al positieve ervaringen opgedaan met dit slimme incontinentiemateriaal binnen de ouderen- en gehandicaptenzorg. Academy Het Dorp (AHD) gaat deze ervaringen verder wetenschappelijk onderzoeken en onderbouwen. Ter voorbereiding op het onderzoek nemen we ook graag de mening, kennis en ervaring van naasten mee, zodat het onderzoek goed aansluit op de praktijk. Wij gaan daarom graag met jou als naaste in gesprek over wat je belangrijk vindt bij (onderzoek naar) incontinentiezorg.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor deze digitale bijeenkomst zijn wij op zoek naar naasten van mensen met een ernstig meervoudige (verstandelijke) beperking die te maken hebben met incontinentie. Denk bijvoorbeeld aan een partner, ouder, broer/zus, vriend(in) of andere naaste.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Uitleg over het product en het onderzoek
  • Wat is jouw eerste indruk van dit product
  • Hoe ben je betrokken bij de incontinentiezorg?
  • Wat wil je weten als we je vragen mee te doen met dit onderzoek?

In een gesprek met 5 deelnemers bespreken we deze onderwerpen en horen wij graag jouw mening en ervaringen. De sessie wordt begeleid door Stichting IKONE en AHD. Stichting IKONE houdt zich bezig met het betrekken van cliënten en naasten, zodat hun ervaringen de zorg kunnen verbeteren. Na afloop van de bijeenkomst ontvang je een kort verslag en een tegoedbon ter waarde van € 20,00 van Bol.com.

Wat heb je nodig?

De sessie zal plaatsvinden via Microsoft Teams. Om deel te nemen aan de bijeenkomst heb je het volgende nodig: Tablet, laptop of computer met internetverbinding, camera- functionaliteit, geluid en microfoon.

Aanmelden digitaal groepsgesprek, datum volgt:

Heb je interesse om mee te doen, aanmelden kan hier.

Tot slot

Jouw input is belangrijk voor het verbeteren van de persoonsgerichte continentiezorg. Mocht je van mening zijn dat dit slimme incontinentiemateriaal iets is voor jouw naasten, bespreek dit dan met de zorgorganisatie.

       
Contact
Voor vragen kun je contact opnemen met Vivette van Cooten, zij is te bereiken op: 06 20 524 305 of via [email protected].
Nieuwsgierig naar het project? Klik hier voor meer informatie.

Back To Top