Ga naar hoofdinhoud

Wegens vertrek van een van onze bestuursleden en de herverdeling van taken zijn wij op zoek naar een bestuurslid die de verantwoordelijkheid wil nemen over het communicatie- en PR-beleid. De bestuurswerkzaamheden zijn afwisselend. Als bestuurslid maak je onderdeel uit van een team van ervaren bestuursleden waarvan een aantal ervaringsdeskundigen.

Over EMB Nederland

Samen werken aan een goed leven voor mensen met Ernstig Meervoudige Beperkingen en hun naasten. EMB Nederland wil de kwaliteit van leven van mensen met EMB en hun netwerk verhogen. Dat doen we door ontmoeten, informeren en belangen te behartigen. Omdat we zowel een vereniging als een stichting zijn, met hetzelfde bestuur, wordt het nieuwe bestuurslid onderdeel van zowel de Vereniging als de Stichting EMB Nederland

Wat zijn de taken?

Als bestuurslid zet je de lijnen uit van een actief communicatie- en PR-plan. Het genereren van externe publiciteit door het genereren van persberichten en het onderhouden van de contacten met de media. Het uitbouwen van de activiteiten op sociale media en onze website. Je bent betrokken bij de dagelijkse gang van zaken van de medewerkers. Kortom, we zoeken een enthousiaste vrijwilliger die met zijn of haar kennis van communicatie de zichtbaarheid van de activiteiten van EMB Nederland vergroot.

Wat breng je mee?

Interesse en/of kennis van de doelgroep mensen met ernstig meervoudige beperkingen en hun netwerk of je bent zelf ervaringsdeskundige. Deskundigheid op het gebied van communicatie en PR is een voorwaarde. In het bestuur is tevens behoefte aan meer juridische kennis. Het hebben hiervan is voor het nieuwe bestuurslid dus een pre maar geen voorwaarde.

Wat bieden wij?

Een enthousiaste en bevlogen organisatie En diverse mogelijkheden om je kennis en netwerk verder uit te breiden en je eigen ideeën vorm te geven. De functie is onbezoldigd, wel worden de onkosten vergoedt.

Informatie of solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op met ons buro (085-0482599) of stuur een mail naar [email protected]

Back To Top