EMB Nederland initieert regelmatig projecten voor zijn doelgroep. Het gaat altijd om tijdelijke projecten waarvoor EMB Nederland externe financiering nodig heeft.

Voorbeelden van projecten zijn:

Meervoudig Ondersteund

Als ouder van een kind met een ernstige meervoudige beperking mis je vaak ondersteuning, begeleiding en erkenning. Meervoudig Ondersteund helpt hierin, met ervaringskennis, inzichten en tips. Meer over Meervoudig Ondersteund vind je op deze website.
Fonds:

Onderzoeksagenda EMB

Ervaren ouders zijn een bron van informatie en wetenschappers ontdekken hoe de zorg en ondersteuning aan kinderen met een ernstige meervoudige beperking beter kan. Maar schokkend vaak is er nog geen goed antwoord. Om ervoor te zorgen dat onderzoekers de juiste vragen onderzoeken, én dus de juiste kennis ontwikkelen, hebben EMB Nederland en het EMB Research Centre vanuit de behoeften en vragen van ouders de Onderzoeksagenda EMB opgesteld.
Fonds:

Sterker Samen

Promotieonderzoek naar kwaliteit van leven in gezinnen met een kind met ZEVMB en welke factoren van invloed zijn op de kwaliteit van leven. Lees meer.
Fonds: Zonmw