Ga naar hoofdinhoud

Fijn dat u wilt bijdragen

GUN MENSEN MET EEN ERNSTIGE MEERVOUDIGE BEPERKING EN HUN FAMILIE OOK EEN GELUKKIG LEVEN. HELP MEE EN DONEER.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van ernstig meervoudig beperkte mensen en hun naasten in Nederland. Dit kunnen we niet alleen. Help je mee?

Een positieve verandering tot stand brengen lukt alleen als we dit samen doen. EMB Nederland neemt hierin graag het initiatief. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie dit de belangen behartigt van mensen met een ernstig meervoudige beperking en hun familie. Een mens met EMB heeft 7×24 uur zorg nodig zowel van ouders, broers, zussen en overige naasten als van professionele zorgaanbieders. Zij zelf kunnen moeilijk of niet aangeven wat hun wensen en behoeften zijn; dat vereist inzicht en ervaring bij alle zorgverleners. De toegang tot die zorg is vaak complex: je hebt te maken met zorgverzekeraars, gemeenten, leveranciers van hulpmiddelen e.d. die allen hun eigen procedures en regels hebben welke lang niet altijd zijn afgestemd op onze doelgroep.

Particuliere donatie

Als je donateur wordt van EMB Nederland dan bouw jij samen met ons mee aan een mooie toekomst voor de ruim dertigduizend kinderen en (jong)volwassenen met EMB en hun gezinnen in Nederland die bijna allemaal een overbelaste thuissituatie hebben. Je kunt als donateur zelf bepalen hoeveel je wilt doneren en of je dit eenmalig of maandelijks wilt doen. Wij besteden jouw donatie naar eigen inzicht. We houden je op de hoogte van onze bestedingen en resultaten via onze digitale nieuwsbrieven, onze socialmediakanalen en onze jaarverslagen.

Wij zijn een ANBI instelling. Giften zijn in voorkomend geval aftrekbaar van de belasting en de meeste zorgverzekeraars hebben een vergoedingsregeling voor lidmaatschappen/donaties aan patiëntenverenigingen.

Natuurlijk kun je ons ook van adviezen dienen of heb je interesse om te participeren in onze Raad van Advies.

Doe een eenmalige donatie

Back To Top